FLUTURIMET për në Prishtinë!

 

RISI * RISI * RISI *

në sezonen verore fluturime edhe nga Paderborn direkt në Prishtinë !

 

Ofertat aktuale në data të përzgjedhura!

Düsseldorf, nga 49 nje drejtim, 149 Kthyese

Basel/Mulhouse, nga 59 CHF nje drejtim, 160 CHF Kthyese

Hannover, nga 119 nje drejtim, 229 Kthyese

Zürich, nga 79 CHF nje drejtim, 180 CHF Kthyese

Berlin, nga 69 nje drejtim, 199 Kthyese

Stuttgart, nga 69€ nje drejtim, 179 Kthyese

Geneve, nga 89 CHF nje drejtim, 169 CHF Kthyese

München, nga 59 nje drejtim, 179 Kthyese

Hamburg, nga 119 nje drejtim, 229 Kthyese

London/Gatwick, nga 96GBP nje drejtim, 179 GBP Kthyese


 

NON-STOP PËR/DHE NGA PRISHTINA:

HANNOVER - DÜSSELDORF - BASEL - BERLIN - ZÜRICH

STUTTGART - GJENEVË - MÜNCHEN - BRUKSEL - FRANKFURT

LONDON (GATWICK)HAMBURG - ISTANBUL - ANTALYA

PARIS - NEW YORK - WIEN 


 

NON-STOP PËR/DHE NGA TIRANA:

FRANKFURT - MÜNCHEN - ISTANBUL - ROM - LJUBLANË

NEW YORK - ANTALYA - DUBAI - PARIS - KÖLN - WIEN

BRUKSEL - LONDON - ETJ.

SI DHE NGA GJITHA AEROPORTET BOTËRORE (me ndrrim/zbritje) 


 

NON-STOP FLUTURIME NDËRKOMBËTARE (KTHYESE) 

New York 419     London 119    Dubai 399    Varadero 349

Barcelona 109€    Istanbul 139    Bangkok 449  Paris 139

Cancun 399   Zürich129  Roma 99  Wien 119  Miami  399


Info& Rezervime:

Bielefeld: Tel. +49 521 17 23 02 / Hannover: Tel. +49 511 261 9799

ZVICËR: Zürich Tel. +41 43 5085532 / Geneve Tel. +41 22 5180865

E-MAIL QUZA.HAJ@LIVE.DE ose në