shërbimet tona & info

 

> REZERVIME ONLINE pa Kreditkartelë dhe pa pagesë shtesë.

> Biletat e rezervuara ju dërgojmë me post brenda 24 ore           

> Terhiqjen e biletës ne Aeroport,  2 orë para fluturimit 

> Dërgimin e biletës ne E-Mail (E-Ticket) 

 Ju lutem më së voni 24 orë para futurimit ta konfirmoni orarin e fluturimit  pasi mund të ket ndryshime.


Pagesa e rezervimit mund të bëhet në lidhjen vijuese bankare:

QUZA Travel

Konto-Nr.: 607 98 329, IBAN: DE11 4805 0161 0060 7983 29

BLZ: 480 501 61, SWIFT-BIC: SPBIDE3XXX, Sparkasse Bielefeld


 Aranzhmane, Hotele, Fluturime nderkometare etj.

  

 Partnerët tonë për aranzhmane (pushime):